2022 Portland

Covid-19 Info

We will comply with all the State of Oregon guidelines for Covid-19 during the seminar dates.

This may include masks, hand sanitizer, temperature checks, etc.

2022 pORTLAND OREGON
In-person - hands-on
practicum weekend

MARCH 26TH & 27TH, 2022

9:00 AM – 6:00-7:00 PM (Pacific Standard Time)

Doors open at 9:00AM for Equipment Q&A and Demos

Who Should Attend?

First-time Practitioners – You’ve taken one of the Core videos or as a live-stream and have not had the hands-on training yet. 5-Day Core practitioners or those who have taken BOTH 3-Day Core training can attend both days.  If you have attended one 3-Day Core you can attend one day. (additional charge if you would like to attend both days)

Current FSM Practitioners – You have taken the Core training and have had FSM Practicum training but you would like a refresher.

$0  First Time 5-Day Core -or- BOTH 3-Day Core Seminars Student Credit –  If you have taken a 5-Day or BOTH 3-Day live stream or online course at the full rate and still have a practicum credit you can attend both days of this event at no additional charge besides travel expenses.

$0  First Time 3-Day Core Student Credit – CHOOSE ONE DAY.  If you have taken a 3-day live stream or online course at the full rate and still have a practicum credit you can attend one day of this event at no additional charge besides travel expenses.  If you would like to attend both days you would only be charged for the 2nd Day.

$400  FSM Practicum Refresher – You’ve taken the FSM Core training and practicum in the past and you would like a hands-on practicum refresher.

Clear

fsm practicum days

in-person, hands-on, one day

*daily schedule may change

  Saturday

Schedule

Time

Start

End

Equipment ?’s & Demos
(optional)

2 Hours

9:00 AM

11:00 AM

Practicum 1

1.5 Hours

11:00 AM

12:30 PM

Break 1

20 Minutes

12:30 PM

12:50 PM

Practicum 2

1.5 Hours

12:50 PM

2:20 PM

Break 2

20 Minutes

2:20 PM

2:40 PM

Practicum 3

1.5 Hours

2:40 PM

4:10 PM

Break 3

20 Minutes

4:10 PM

4:30 PM

Practicum 4

1.5 Hours

4:30 PM

6:00 PM

 

     Sunday

Schedule

Time

Start

End

Equipment ?’s & Demos
(optional)

2 Hours

9:00 AM

11:00 AM

Practicum 1

1.5 Hours

11:00 AM

12:30 PM

Break 1

20 Minutes

12:30 PM

12:50 PM

Practicum 2

1.5 Hours

12:50 PM

2:20 PM

Break 2

20 Minutes

2:20 PM

2:40 PM

Practicum 3

1.5 Hours

2:40 PM

4:10 PM

Break 3

20 Minutes

4:10 PM

4:30 PM

Practicum 4

1.5 Hours

4:30 PM

6:00 PM

*daily schedule may change

Hotel Information

Coming Soon…

Clear

Daily Schedule
(PST – Pacific Standard Time)

Saturday — 9:00 AM – 6:00-7:00 PM

Sunday — 9:00 AM – 6:00-7:00 PM
Register for each day separately.
Break Food
 
Cheese & Veggie Trays
Gluten Free Snacks
Coffee & Tea